0757 222 701 | 0742 222 888

Despre noi

În viață te întâlnești cu alți oameni la un moment dat: For a Reason, For a Season or For a Lifetime.

Am multe persoane care mi-au marcat copilaria, apoi adolescenta, apoi Cariera, apoi Vocația și în final Misiunea.

Așa s-a născut și proiectul Q-Link.

La sfârșitul anului 2012, un prim import a fost prezentat la Romexpo într-o formulă de început, avându-l ca gânditor și web designer pe Cristian Culiță, ca și Importator, organizator, support Logistic și Financiar pe Alexandru Holban și ca imagine, relații publice și comunicare pe Valentina Efrem. La acea Expoziție au mai participat și alți invitați, potențiali colaboratori si clienți.

Între timp s-au desfășurat peste 20 de expoziții în toată țara, cu scopul de a face cunoscut acest produs incredibil pe piața din România, fără analog pe plan mondial și care nu expiră (tehnologia este definitivată și stabilă în timp).

Au avut loc și diversiuni ale unor grupuri de sorginte Ruso-Republica Moldova supărați că cineva le-a stricat socotelile celor care păcăleau consumatorii români cu produse rusești copiate în garajele patriei, cu termene de garanție de câțiva anișori, și o tehnologie instabilă în timp.

La începutul anului 2015 Cristian Culiță s-a hotarat că nu mai are nevoie de toată echipa și a decis să continue singur.

Pentru a face acest lucru a apelat (din păcate) la o strategie de denigrare și manipulare josnică, demnă de antrenorul lui anterior Victor Jalo, victimizându-se în fața furnizorilor americani și în fața publicului din România în combinație cu scrisori, mailuri si SMS-uri de amenințare, furie și răzbunare.

În concluzie: Viața e frumoasă și merită trăită la maximum.

Leave Comments

Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>